dijous, 4 de juliol del 2013

PREMIS UNESCO

Com cada any l'escola participa al Certamen Literari Escolar en Llengües d'Origen organitzat per la UNESCO. A quart va haver-hi un premi individual i a la classe de sisè un de col·lectiu. Felicitatem a tots els participants.

ATLEGRAMA 2013


Benvolguts pares/mares,

Els nens-es de 6è. han fet la sortida Atlegrama'13  a les pistes d'Atletisme de Can Dragó, per competir em proves atlètiques juntament amb altres nens-es d'escoles de Santa Coloma de Gramenet (E.Primavera,    E. Rosselló P., E. Ausiàs M., E. Lluís Millet, ).
Doncs Felicitem als nens-es de la nostra escola per la gran esforç i ilusió que van demostrar participant en aquesta jornada.
També els felicitem per la quantitat de medalles que vam guanyar  (24 en total) (13 d'or, 8 de plata, 3 de bronce).

A continuació penjarem tota l'estadística de la jornada (medalles, posicions, noms de nens, marques...).


Atentament el mestre d'Ed. Física

ELS CAÇAFANTASMES

PRÀCTIQUES LA BASTIDA (MÒDUL ACT. FÍSIQUES I RECREATIVES) ELS CAÇAFANTASMES
El divendres 10 de maig tots els nens-es de Primària de l'Escola Wagner van participar en una jornada lúdica-esportiva preparada pels alumnes del Mòdul Superior de la Bastida (activitats esportives i recreatives). El tema d'aquest any ha estat "ELS CAÇAFANTASMES", i els nens-es han vist una representació de la història que han fet, i després han participat fent 15 estacions esportives per poder ajudar als Caçafantasmes a enxampar als fantasmes. Tots els nens-es s'ho han passat d'allò més bé.

TASTET !!!

Uns dels actes més importants de la setmana cultural va ser el tastet de diferents menjars. Les famílies que van voler van portar plats típics d'quí o d'altres països. Agrair a les famílies per la seva participació, va ser un èxit total.

LLEGENDA DE SANT JORDI

Durant la setmana cultural alguns pares i algunes mares van representar "La Llegenda de Sant Jordi". Ens ho vam passar molt bé. Gràcies a tots per fer-ho possible.

EL VESTÍBUL

Una de les activitats que es van fer per la setmana cultural va ser decorar el vestíbul de l'escola. Entre pares, alumnes i mestres ho vam aconseguir. Us agrada com va quedar?