El passat mes de desembre, vam acabar el primer trimestre celebrant el Nadal. Ens ho vam passar molt bé cantant les nadales. L'últim dia el caga tió, pels més petits, ens va deixar molts regals i els més grans, van celebrar amb els companys de classe l'amic invisible.

CROS AMORÓS 2012-13

ESCOLA WAGNER

El passat diumenge 25 de Novembre de 2012 es va celebrar el  XLI   CROS ANTONIO AMORÓS  (2012), al Parc de CAN ZAM de Sta Coloma de Gramenet, organitzat per la UCA (Unió Colomenca d’Atletisme).

Molts nens-es de l'Escola van assistir i van passar un matí molt divertit, disfrutant d'una jornada atlètica,  acompanyats de les seves famílies.
Felicitem a tots els nens-es de l'Escola Wagner per seu esforç i esportivitat, tots-es van córrer molt i ho van fer molt bé, independentment de la seva classificació. El més important és participar.
Aquí us posem com van quedar els nens-es a la classificació final, només comptant els alumnes escolars i no federats.

Classificació Cros escolar 2012-13

També hem de felicitar particularment a Elian Bohorquez Vargas  de 6è que va queda  classificat PRIMER d'escolars a la seva cursa d'infantils (2.600m) .

14:00h Pre-Benjamí masculí (05-06) (C. Inicial 1r-2n) 560m

Us esperem l'any vinent tant als nens-es com a les famílies.

Podeu visualitzar les fotos de la competició en aquest enllaç...
Raul Mesa

També felicitem a un ex-alumne de l'escola Wagner que va guanyar una copa en la prova d'infantils masculins del cros amorós, en Raul Mesa